Log in
inloggen bij Ruimte en Wonen
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

lidmaatschap

Goed om te zien dat je interesse hebt in onze lidmaatschappen. Je kan op een aantal manieren lid worden van het kennisplatform Ruimte en Wonen. De opties staan hieronder. Het grote verschil tussen single user-lidmaatschappen en bedrijfslidmaatschappen, is dat bedrijfslidmaatschappen alleen online af te sluiten zijn. Deze lidmaatschappen zijn gekoppeld aan het IP-adres van het bedrijf. Je ontvangt bij één bedrijfslidmaatschap 4x per jaar één vakblad. De single user-lidmaatschappen zijn persoonsgebonden en gekoppeld aan het e-mailadres van de gebruiker. Kies het lidmaatschap dat het beste bij jou en/of jouw bedrijf past.

Lid worden?

Wil je lid worden? Ga naar onze shop om een lidmaatschap af te sluiten.

Naar de webshop

Gratis nieuwsbrieflidmaatschap

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen het kennisnetwerk, dan is het nieuwsbrieflidmaatschap misschien iets voor jou. Je ontvangt dan tweewekelijks de nieuwsbrief, met actuele informatie, artikelen en nieuwsberichten. Bovendien is een selectie van de artikelen speciaal voor onze nieuwsbriefleden gratis toegankelijk! Een leuke manier dus om het kennisnetwerk Ruimte en Wonen te leren kennen.

Aanmelden nieuwsbrief

Partner worden?

Een partner van Ruimte en Wonen geniet veel aantrekkelijke voordelen. Omdat het partnerschap in onderling overleg wordt ingevuld, sluiten die voordelen precies aan bij de behoeftes van de partner. Hebt je ook interesse om partner te worden of wil je meer informatie, neem dan contact op met Evamarije Smit.

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren