Kennisnetwerk over de leefomgeving

 

 

 

Probeer Ruimte en Wonen nu gratis!

Ruimte en Wonen is het nieuwe kennisnetwerk over de leefomgeving voor ruimtelijke professionals en woonexperts. We brengen ambtenaren en wethouders samen met gebiedsontwikkelaars, planologen, stedenbouwkundigen, (landschap)architecten, bouwers en corporatiemedewerkers. 

 

Met dit proeflidmaatschap ontvang je drie keer het vakblad Ruimte en Wonen en volledige toegang tot de website van Ruimte en Wonen, TVV en S+RO. Het eerste vakblad is al verschenen en zal na inschrijving op het proeflidmaatschap naar je verzonden worden.

 

Het proeflidmaatschap is volledig vrijblijvend en loopt automatisch af op 1 oktober 2017. Je zit dus nergens aan vast en je hoeft het lidmaatschap niet zelf op te zeggen.

 

Daarnaast organiseert Ruimte en Wonen voorafgaand aan elke uitgave een bijeenkomst. Hierbij wordt kennis gedeeld over actuele maatschappelijke opgaven. Praat dit jaar mee over Tweedeling, Kwaliteit van Leven en Energietransitie op 5 juli, 27 september en 6 december. 

 

Interesse in een proeflidmaatschap op Ruimte en Wonen?

Stuur ons een bericht met je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. We sturen je dan een ontvangstbevestiging en natuurlijk de vakbladen. 

Copyright 2017 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren