Log in
inloggen bij Ruimte en Wonen
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Adverteren

Adverteren

Wij helpen jou graag met ons bereik! Ruimte en Wonen richt zich voornamelijk op professionals met strategische functies omtrent ruimtelijke ordening binnen overheden, corporaties, commerciële verhuurders en ontwikkelende bouwers.

Of het nou gaat om een betaald artikel, een vacature, een advertentie in het blad, promotie via onze nieuwsbrief of het behalen van 10,000 views op LinkedIn. Wij staan voor je klaar.

Gebruik maken van het bereik van Ruimte en Wonen?

Hieronder in het kort een overzichtje van enkele commerciële manieren waarvoor organisaties ons inzetten. Interesse in een van de opties, stuur even een mail naar l.nijs@aeneas.nl, dan nemen we contact met je op! 

Contact Commercie: ruimteenwonen@aeneas.nl
Contact Redactie: ruimteenwonen@aeneas.nl
Tariefkaart downloaden: download

Een online artikel
Het plaatsen van een online artikel is voor veel organisaties interessant. Het merk Ruimte en Wonen geeft de boodschap een bepaalde autoriteit mee. Samen met onze redactie kom je tot een inhoudelijk artikel. Voor een meerprijs kunnen we het artikel zelfs voor je schrijven.

LinkedIn advertentie
Deze optie lichten we hier speciaal even uit, want deze is vrij bijzonder. Via een advertentie op Linkedin kunnen wij jouw artikel, vacature of event op de tijdlijn van circa 6,000 tot 10,000 relevante professionals tonen. Dit publiek bestaat uit de doelgroep van Ruimte en Wonen en profielen met relevante functietitels. Samen overleggen we welke functietitels in deze interessant voor je zijn. Een ideale manier om jouw ding onder zoveel mogelijk ogen te krijgen.

Advertenties/banners
We hebben verschillende advertentie opties in ons blad dat 4x per jaar verschijnt en ook verschillende banner mogelijkheden op onze website. Kijk voor de precieze opties, specificaties en prijzen in ons mediakit.

Aandacht in onze nieuwsbrief
Wil je dat wij in onze nieuwsbrief die naar 1400+ professionals aandacht besteden aan jouw event of artikel? Dat kan!

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren