Log in
inloggen bij Ruimte en Wonen
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Over ons / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Aangescherpte missie Ruimte en Wonen

Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening zijn terug van weggeweest, zijn urgenter dan ooit en vragen nieuwe ideeën die werken. Het is de missie van kennisnetwerk Ruimte en Wonen om met vakmensen en beleidmakers op basis van relevante en juiste informatie een integer en inspirerend vakdebat te voeren. Rechtvaardigheid en toekomstbestendigheid zijn onze kernwaarden, en daarvoor is samenhang tussen beleidsterreinen noodzakelijk.

Het vakblad Ruimte en Wonen staat voor betrouwbare verhalen, diepgaande interviews, duiding, opinie en analyse. Het debat over de inrichting van land moet gevoerd en gevoed worden door mensen die zich een onafhankelijke mening kunnen en durven permitteren. Wij willen ongestelde vragen beantwoord krijgen en achter de slogans kijken, ongeacht om welke partij het gaat.

Ruimte en Wonen bereikt strategen, bestuurders en beleidsmedewerkers; vakmensen zoals stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, woningmarktexperts, volkshuisvesters, duurzaamheidsdeskundigen en andere specialisten zoals mobiliteit experts. Deze professionals zijn werkzaam bij/voor ministeries, provincies en gemeenten, kennisinstellingen, bedrijven en semioverheid zoals waterschappen of Staatsbosbeheer,  bij woningcorporaties en als adviseur.

Adverteren bij Ruimte en Wonen

Natuurlijk kun je adverteren op onze website. Wilt u meer weten? Neem contact op met ruimteenwonen@aeneas.nlvoor een media-advies dat past bij jouw bedrijf. 

Team Ruimte en Wonen

Vakredactie Ruimte en Wonen

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren