Log in
inloggen bij Ruimte en Wonen
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Co-Creatie, iets voor jou!

Open Event 23 november 2022

Al voordat COVID toesloeg was duidelijk dat onze uitdagingen te groot zijn om alleen aan te pakken. Meer dan ooit tevoren kunnen en moeten bedrijven en organisaties de krachten bundelen. Zonder samenwerking geen verandering of vooruitgang. Tot zover niks nieuws, maar de vraag is natuurlijk: hoe? Het antwoord: door de inzet van co-creatie.

Zoals je waarschijnlijk al weet valt Renda onder de paraplu van Aeneas, bestaande uit Renda, Betoniek, Cement, Ruimte en Wonen, Energie+ en Toets. Waar Renda zich richt op de professional in de sociale woningbouw, zo richt elk merk zich op een specifieke niche binnen de Nederlandse bouw. Voor deze bijeenkomst over co-creatie bundelen wij onze krachten. Intern werken we al langer intensief met elkaar samen en nu is het tijd om ook gezamenlijk naar buiten te treden. Dit betekent dat er op deze bijeenkomst professionals uit de gehele keten aanwezig zullen zijn. Op die manier kunnen we bubbels doorbreken en over de grenzen van onze vakken heen kijken. Iets wat echt nodig is.

De afgelopen jaren zijn we verschillende personen en partijen tegengekomen die ons geïnspireerd hebben. Een van die personen is Martijn Pater. Martijn is een ervaren strateeg met meer dan 20 jaar ervaring op innovatie, duurzaamheid en co-creatie.

23 november staat co-creatie, het gezamenlijk ontwikkelen van een product of ontwerp dat er voorheen nog niet was, centraal tijdens een evenement van Aeneas in samenwerking met Fronteer. Je bent uitgenodigd om dit event bij te wonen. Als medeauteur van het boek Collaborate or Die laat Martijn Pater je kennismaken met een methode om tot co-creatie te komen. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het niet. Het zou ons zelfs niet verbazen als je er al (on)bewust mee werkt. Er zijn vijf heldere stappen die je kunt nemen. Martijn legt uit dat de meeste inzichten van buiten je team of zelfs buiten je organisatie komen.

Dat is wat we 23 november, onder leiding van Martijn, gaan doen. We zetten jullie letterlijk aan tafel bij gemotiveerde professionals uit een andere branche binnen de Nederlandse bouw. Samen ga je aan de slag met co-creatie en zet je de eerste stappen op basis van een gemeenschappelijk probleem.

Programma
09.30 Inloop
10.00 Welkom door Evamarije Smit
10.10 Co-creatie door Martijn Pater
10.45 Pauze
11.00 Co-creëren
12.00 Gezamenlijke afsluitingAanmelden
Meld je aan via onderstaand formulier. Deelname voor partners van Renda is gratis (1 gratis deelname per bedrijf). Deelnamekosten 95 euro voor partners en leden met een compleet lidmaatschap en 145 euro voor niet-leden. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden
Tot 72 uur voor aanvang van de bijeenkomst kun je kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang wordt €95 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

details

Datum & tijd

Woensdag 23 november 2022
9.30 - 12.00 uur


Onderwerp

Co-creatie, iets voor jou!


Locatie

De Gruyterfabriek, 's-Hertogenbosch


Kosten

€95 voor leden, €145 voor niet leden, gratis voor partners van Renda

In samenwerking met

Fronteer
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren