Log in
inloggen bij Ruimte en Wonen
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

In debat met het waterschap

11 oktober 2023

Let op: de datum voor deze bijeenkomst is gewijzigd. Eerder is de datum vrijdag 14 april gecommuniceerd. We hebben besloten om de bijeenkomst uit te stellen naar woensdag 11 oktober 2023.

Het worden spannende tijden voor de waterschappen in Nederland. De grote uitdagingen die klimaatverandering en de grondstoffen – en energietransitie met zich meebrengen, vragen een andere rol van de waterschappen. Deze mag bepalender, crucialer en ook politieker worden in de toekomst. Kortom, het waterschap dient snel in positie te komen. Wat is daarvoor nodig?

Dat is de insteek van het vakdebat op woensdag 11 oktober, georganiseerd door kennisnetwerk Ruimte en Wonen. Locatie is Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, met een inleiding van hoogheemraad Els Otterman.

De grote uitdagingen van de toekomst vragen om een cultuuromslag bij de waterschappen, die ook mentaal van aard is en vertaald moet worden naar een nieuwe houding en gedrag. Hoe denken de waterschappen daar zelf over? En wat vinden hun stakeholders daarvan, en de provincie waarmee zij een bijzondere relatie hebb

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier. Deelname voor partners en leden van Ruimte en Wonen is gratis. Deelnamekosten voor niet-leden bedraagt 95 euro. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving(en) in orde.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 72 uur voor aanvang van de bijeenkomst kun je kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang wordt €95 in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Aanmelden voor dit event?

details

Datum & tijd

Woensdag 11 oktober 2023
10:00 - 13:00 uur


Onderwerp

Het waterschap dient snel in positie te komen. Wat is daarvoor nodig?


Locatie

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Poldermolen 2 in Houten


Kosten

Gratis voor partners en leden. €95,- voor niet-leden

In samenwerking met

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren