Log in
inloggen bij Ruimte en Wonen
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Events

Event Ruimte en Wonen Landschap en onbehagen

20 juni 2019

Het netwerk Ruimte en Wonen lanceert de tweede editie van het vakblad van 2019 op donderdag 20 juni in Museum De Bastei in Nijmegen. Graag nodigen we je uit om hierbij aanwezig te zijn.
 
De Bastei vertelt het verhaal van de rivier. Hier, aan de Waal en in de oudste stad van Nederland raak je het verleden en ontdek je de flora en fauna van het Gelderse rivierengebied. De Bastei geeft de kans om een blik te werpen op het megaproject Ruimte voor de rivier.
 
Editie twee draagt als thema “Landschap en Onbehagen” met artikelen van onder andere Leo Pols en Jantien de Boer en interviews met Jaap Dirkmaat en Francine Houben. Onderwerpen als: Van wie is het landschap? Wie neemt de regie? Welke uitdagingen komen op ons landschap af? En hoe gaan we met de landbouw, de energietransitie en verstedelijking om? staan centraal in deze editie. 
 
Tijdens het event bespreken we het onderwerp landschap en onbehagen met presentaties van Theo Baart en Merten Nefs en voeren we de discussie over de ontwikkelingen rondom het landschap.
 
Programma:
14:30 uur            Excursie: Wandeling vanaf het Centraal Station Nijmegen naar De Bastei*
15:00 uur            Koffie en Thee (inloop)
15:30 uur            Presentaties van Theo Baart en Merten Nefs
16:30 uur            Discussiepanel met Laura de Bonth, Annemiek Rijckenberg en Merten Nefs
17:00 uur            Borrel
 
* Lukt het niet om om 14:30 uur op het Centraal Station Nijmegen te zijn, kun je vanaf 15:00 uur aansluiten bij de inloop voor een kop koffie of thee in Museum de Bastei: Waalkade 83 Nijmegen.

Jij bent er toch ook bij? Meld je aan!

details

Datum & tijd

Donderdag 20 juni 2019
15:00 - 18:00


Onderwerp

Landschap en onbehagen


Locatie


Kosten

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren