Kennisnetwerk over de leefomgeving

Onorthodoxe maatregelen tegen de nieuwe woningnood
Van een dwingende rol voor Den Haag tot samenwonende ouderen en studenten
Bob Witjes, Martijn Eskinasi

di 29 september 2020
artikel

Wie de krant doorneemt of een nieuwsscherm opent krijgt soms het idee dat er niks anders meer in de wereld gebeurt dan 'corona'. Alsof er een perfecte wereld was tot begin dit jaar, en corona de wereld compleet overhoop heeft gegooid. Dat laatst is natuurlijk zeker waar, maar dat we daarvoor in een perfecte wereld leefden is natuurlijk niet zo.

Zeker niet als je kijkt naar de woningmarkt. Het woningtekort is groot en de betaalbaarheid staat onder druk. Doormodderen is geen optie: er moet wat gebeuren. En dat vraagt om onorthodoxe maatregelen. Wij vroegen drie directeur-bestuurders van woningcorporaties om hun ideeën voor onorthodoxe maatregelen om de woningmarkt weer vlot te trekken. René Scherpenisse van het Tilburgse Tiwos, Hester van Buren van Rochdale in Amsterdam en Stefan van Schaik van Wooncompagnie uit Hoorn.

Volledig
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld u
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Ruimte en Wonen en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren