Log in
inloggen bij Ruimte en Wonen
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Georges Allaert prijzen voor beleidsrelevante bijdrage aan mobiliteit en RO

6 augustus 2015

Studenten en onderzoekers die een beleidsrelevante bijdrage aan de interactie van mobiliteit en ruimtelijke ontwikkeling leveren, worden door de Stichting MORO - ter bevordering van de interactie tussen Mobiliteit en Ruimtelijke Ordening - opgeroepen hun masterproef of artikel in te dienen voor de Georges Allaert prijzen 2015.

De Stichting MORO is in 2014 door de Universiteit Gent opgericht om jaarlijks een prijs uit te reiken aan de beste thesis en de meeste aansprekende bijdrage aan de interactie tussen mobiliteit en ruimtelijke ordening. Studenten of onderzoekers die tussen 2013 en 2015 een masterproef en/of artikel geschreven hebben waarmee onderzoek naar de integratie tussen mobiliteit en ruimtelijke ordening bevorderd wordt, kunnen hun werk indienen voor de Georges Allaert prijzen 2015.

Beoordeling

Een onafhankelijke jury van deskundigen beoordeelt de inzendingen op beleidsrelevantie voor de interactie tussen mobiliteit en ruimtelijke ordening. In de loop van november 2015 worden de laureaten bekend gemaakt.

Inzendingen

Auteurs wordt gevraagd vier gedrukte exemplaren en één elektronische versie aan te leveren. Het ingezonden materiaal moet bestaan uit: de masterproef of het artikel, een cv van de indiener, contactgegevens van de indiener, motivatie en omkadering van de beleidsrelevantie van de publicatie. Ook het behaalde resultaat met de masterproef of de internationaal wetenschappelijke rangschikking van tijdschrift waarin het artikel is gepubliceerd zijn van belang.

Contact

Indienen kan tot 11 september bij de Stichting MORO. Contactgegevens: Universiteit Gent, Afdeling Mobiliteit en Ruimtelijke Planning, Vrijdagmarkt 10/301, 9000 Gent, België, Tel. 0032 (0)9 331 32 51, Email : moro@ugent.be

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren