Log in
inloggen bij Ruimte en Wonen
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Content / Nieuws

Gebroeders van der Plas wint MVO-Prijs

Robert Dingemans 14 juli 2015

Onderhoudsbedrijf Gebroeders van der Plas is winnaar van de eerste MVO-prijs van ‘s-Hertogenbosch. De MVO-prijs is bestemd voor ondernemingen uit een specifieke regio of gemeente die het best scoren op de combinatie people, planet en profit.

Juryvoorzitter Marja Kamsma was erg te spreken over de continuïteit die het onderhoudsbedrijf haar werknemers biedt. “Dat waarborgt Gebroeders van der Plas door medewerkers zoveel mogelijk een vast dienstverband aan te bieden middels spreiding van werkzaamheden en een zogenaamde winterregeling. Zo'n 75 krachten hebben een vast dienstverband, wat niet gering is.”

Duurzaam onderhoud

De slogan van het bedrijf ‘duurzaam in onderhouden’ verraadt al het een en ander over de bedrijfsvoering. Dat komt onder andere tot uiting in het gebruik van ledverlichting in de kantoren en een label A-autopark. Ook wordt al het afval – waaronder glas, verf en onderhoudsmiddelen – gescheiden. Daarnaast levert Gebroeders van der Plas een actieve bijdrage aan de gemeenschap door overtollige verf ter beschikking te stellen aan verenigingen in de regio.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wethouder van Financiën, Economie en Duurzaamheid Jan Hoskam reikte de MVO-prijs donderdag 25 juni uit aan Hans van der Plas en John van Balkum, het directieteam van Gebroeders van der Plas.

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren